Jouw Klant Generende Site Binnen 7 Dagen Online

Wij bouwen je goede website in jouw huisstijl op basis van bestaande, converterende templates.

Stap 1: Kies Je Template

Maak een keuze uit een selectie van templates die zijn gemaakt om bezoekers om te zetten in klanten. Wij helpen je waar nodig om de beste keuze te maken door met je mee te kijken naar je visie en doelen.

Stap 2: Tekst en foto's

Na het kiezen van je template kunnen wij de teksten en foto's plaatsen. In principe schrijf je deze teksten zelf, maar je kan dit tegen een meerprijs ook door ons laten doen. Wij zorgen ervoor dat alles netjes op de site komt te staan.

Stap 3: Goedgekeurd?

Nadat wij de teksten en foto's hebben geplaatst in het template sturen we deze naar je toe om te beoordelen. Jij kan dan zelf aangeven of je iets wil laten aanpassen VOORDAT we je site live zetten. Wel zo netjes toch!

Stap 4: Kies Een Domeinnaam

Als je al een domeinnaam hebt, dan koppelen wij deze aan je zojuist opgeleverde website. Hierdoor verandert er niets voor je bestaande klanten en kunnen nieuwe klanten je altijd gemakkelijk vinden.

Stap 5: De Laatste Loodjes

Wanneer alles live staat kan je alles nog eens rustig bekijken en nalopen. Wij zorgen er op de achtergrond voor dat je site soepel en snel draait, en zijn beschikbaar voor eventuele vragen.
Vanaf nu zijn we echt partners in crime!

Stap 6: Goed Vindbaar

Als alles top is, gaan we je site aanmelden bij de zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing. We optimaliseren je website en zorgen dat deze zo goed als mogelijk vindbaar is. Een goed begin is het halve werk.

"Ik ben al ruim 5 jaar een zeer tevreden klant!

Wil je een professionele en vooral een goede vindbare website, neem dan vandaag contact op met deze toppers.

Jack Da Costa,
JDC Schilderwerken & JDCRArt

Kies Een Plan Dat Bij Jou Past

Omdat niet iedereen hetzelfde is en wensen verschillen, hebben we een basispakket samengesteld welke je kan aanvullen met een aantal veelgevraagde opties, kies zelf wat jij op je website wil zien.

Heb je andere wensen? Neem dan contact op voor een offerte!