Kies Een Plan Dat Bij Jou Past

Omdat niet iedereen hetzelfde is en wensen verschillen, hebben we een basispakket samengesteld welke je kan aanvullen met een aantal veelgevraagde opties, kies zelf wat jij op je website wil zien.

Heb je andere wensen? Neem dan contact op voor een offerte!

Veelgestelde Vragen

Wij zijn er om het jou gemakkelijk te maken. Hier vind je wat vragen die al eens gesteld zijn.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Dat kan natuurlijk! Klik dan op de knop hieronder en vul het contactformulier in. We zullen op werkdagen binnen maximaal 24 uur reageren.

Mag ik mijn domein gebruiken?

Absoluut, we raden dit zelfs aan. We kunnen je website een make-over geven en klaarstomen voor de toekomst. Je kan gewoon je eigen domein blijven gebruiken terwijl wij je nieuwe site alvast voor je hosten en beheren.

Hoe zit het met een nieuwe domein?

Ook dit is geen probleem. Als je een nieuwe domein of NOG een domein wilt is dit geen probleem. We bouwen je website en zetten je domein door via domain mapping naar je nieuwe site.

Moet ik zelf tekst aanleveren?

Ja, het liefst wel. Niemand kent jouw bedrijf of project beter dan jij, en kan hier dus ook het beste over schrijven. Als je ECHT geen idee hebt wat je moet schrijven kunnen wij dit tegen een meerprijs verzorgen.

Zit ik ergens aan vast?

Nee, de maandelijks kosten zijn ook maandelijks opzegbaar. 

Kan ik zelf dingen aanpassen?

Natuurlijk! Wij bouwen onze website allemaal gebaseerd op het Divi thema van Elegant Themes. Op hun site staat ook uitgebreide documentatie. Echter is het voordeel van het maandelijkse abonnement dat wij kleine aanpassingen tussendoor voor je kunnen uitvoeren! 

Wat als ik iets extra wil?

Dan gaan we dat, binnen redelijkheid, gewoon regelen. Neem van tevoren contact op met ons en leg je wensen aan ons uit. Wij gaan dan kijken hoe we dit voor jou kunnen realiseren.