“Afgelopen winter een hele nieuwe website laten maken door Aron en Sharon. Het ziet er echt perfect uit, de service is ook helemaal top.
Ik zal iedereen aanbevelen om een website door het team van Goede Website Bouwen te laten maken of restylen!”

J. Da Costa Schilderwerken

Schildersbedrijf J. Da Costa Schilderwerken is aangemerkt als Erkend Betere Schilder, het bedrijf voldoet o.a. aan belangrijke eisen en staat bekend als zeer vakkundig schildersbedrijf in Den Haag en omgeving.

Voor J. Da Costa Schilderwerken hebben wij een website ontwerp gemaakt op basis van de reeds bestaande huisstijl en logo.Na ongeveer 3 jaar hebben wij een nieuw website ontwerp gemaakt voor dit bedrijf (zie hierboven). Meerdere keren per jaar updaten wij zowel de teksten, foto’s en nieuwsberichten als technische- en beveiligingsupdates. 

Wij hebben J. Da Costa Schilderwerken geadviseerd om naast www.jdcschilderwerken.nl ook een domein vast te laten leggen waardoor ze beter vindbaar zullen zijn in de zoekmachines. Samen zijn we op www.vakschilderdenhaag.nl uitgekomen. De “oude” domeinnaam is gelinkt naar de “nieuwe” domeinnaam, waardoor het niet nodig is geweest om direct alle communicatie uitingen te veranderen.

Project Details

Klant J. Da Costa Schilderwerken
Startdatum Februari 2015
www.vakschilderdenhaag.nl