“Afgelopen jaar heb ik door het team van GoedeWebsiteBouwen.nl mijn nieuwe bedrijfswebsite laten maken. Nadat ik mijn wensen op het gebied van kleurstelling, lay-out en functionaliteit bij ze had neergelegd gingen ze aan de slag. Al snel hadden ze een concept website klaar. Na een aantal wijzigingsrondes zijn we tot een mooi eindresultaat gekomen.

Mijn website is nu helemaal up-to-date. En is nu goed te bekijken op de PC, tablet en mobiele telefoon. Met het periodieke onderhoud zorgen ze er voor dat de website ook onder de motorkap goed, en volgens de laatste technieken, blijft functioneren.

De statement dat ze voor 100% klant tevredenheid gaan maken ze waar. Ze hebben een duidelijke klantgerichte houding. Ik heb het ze als kritische klant soms erg moeilijk gemaakt. Zonder gedoe zijn ook de laatste puntjes op de i gezet. De website is mijn visitekaartje en dat snappen zij heel goed.”

Rebel Design & Engineering

Voor Robert Rebel van Rebel Design & Engineering hebben wij een compleet nieuwe bedrijfswebsite gemaakt.

De wensen waren vooraf duidelijk gecommuniceerd en op basis daarvan hebben wij een website ontwerp gemaakt. Robert was erg duidelijk in wat hij wilde en in nauw overleg hebben wij het ontwerp aangepast totdat hij 100% tevreden was.

Na de definitieve goedkeuring van het ontwerp, hebben we deze overgezet naar de reeds bestaande domeinnaam en het hostingpakket.

We zorgen ervoor dat zijn website up-to-date blijft door geregeld onderhoud uit te voeren en de website te controleren op technische zaken, maar ook qua teksten, foto’s, formulieren, SEO etc. Op die manier waarborgen we dat de website optimaal blijft functioneren.

Project Details

Klant Rebel Design & Engineering
Opleverdatum Juli 2017
www.rebelzzp.com